× Ти си ГОСТ в момента. Влез в акаунта си за да играеш и ползваш всички екстри в Djagi.
karry
преди 1 ден

Уважаеми потребител,

С радост ви информираме, че стартираме нова версия на нашата любима игра "Билярд"!
Всички предходни победи са изтрити, което означава, че всички участници започват от нулата и имат равни шансове да постигнат нови върхови резултати.

През първата седмица след пускането на играта, залозите ще бъдат нулеви. Това е идеалната възможност да изпробвате новите функции без никакъв риск. След изтичането на тестовата седмица, ще активираме всички игрови маси с различни залози и ще отворим постиженията, които можете да отключвате отново.

Не пропускайте шанса да станете част от тази нова глава в историята на "Билярд". Приятна игра и успех на всички!

Екипът на djagi.com

dundakidu
преди 1 ден

Благодарим за което... Не знам защо решавате да изтривате натрупаните игри в билярд, въобще не виждам и уловка да сме със занулени чипове, всеки преди време е закупил определен брой чип, което мисля че ние, като играчи имаме право, да ни се възстановят. Благодаря предварително.

larinka
преди 1 ден

Пробвах я пет шест игри по ред . Силата на удара - удрям леко а се търкалят доста дълго по цялата маса . Бих много пъти опонента . емотикона Ми успех на всички .

kateto_89
преди 1 ден

Старата версия беше по-добра. А доколкото до чипа и зануляването на игрите не е коректно спрямо нас. Повечето сме си купили чиповете , аз горя с над 500к ,а има хора изгарят с милиони ..

winner23
преди 1 ден

Играта е чудесна,благодаря!!

Loko_1926
преди 1 ден

kateto_89 Ти на всяка манджа меродия Абе жена спри се малко Новата версия е 1000 пъти по добра това че те е яд за едни чипове е друг въпрос ама недейте да коментирате без да знаете.Аман от тролове.

Malcho87
преди 22 часа

Новата версия е Ужас... А за чиповете е малко кофти ,че ни Занулиха.

karry
преди 21 часа

Здравейте,
това е съвсем друга версия на играта Билярд и е логично всеки да стартира с нулирани показатели! Няма как за предищна версия да се оставят Х брой изиграни игри и чипове! С тази нова версия, ще отключвате и нови постижения и така е справедливо!

Успех на всички!

mi6etyyy_
преди 18 часа

Здравейте,

Искам да изкажа благодарност за отлично направената игра на Djagi.com. Смятам, че тя е перфектна!

Единствената забележка, която имам, е свързана с физиката на топките: при дори лек удар те продължават да се търкалят по цялата маса.

Благодаря за вниманието.

С уважение, Аз емотикона емотикона емотикона емотикона ) ) ) Аз

iliayana91
преди 17 часа

Супер!

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
Този сайт и използваните от него външни услуги прилагат „бисквитки“ и сходни технологии, които са необходими за правилното му функциониране и за постигане на целите, посочени в Политиката за поверителност. За повече информация или ако желаете да оттеглите съгласието си за някои или всички „бисквитки“, моля, прочетете Политиката за използване на бисквитки. Като затворите този банер, продължите разглеждането, натиснете върху връзка или по друг начин навигирате в сайта, Вие приемате употребата на „бисквитки“. Разбрах